EG PlanTid Support

Hvordan logger jeg på EG PlanTid?
Log på med fremsendte medarbejder-login.

Koster det noget?
EG PlanTid App er gratis, såfremt du allerede abonnerer på webudgaven af EG PlanTid.
Det eneste du evt. betaler for er datatrafik – tjek priserne hos dit teleselskab.

Er EG PlanTid App sikker?
Det er sikkert at bruge EG PlanTid App, men der er nogle forholdsregler, som er gode at følge: Det er vigtigt, at du aldrig viser din kode til andre – eller bare lægger din tablet fra dig, når du er logget på. Har du en mistanke om, at din kode er blevet afluret eller opsnappet, så kontakt deres sædvanlige EG hotline på tlfnr. +45 99283565.

Er der krav til tabletten?
iPad: Styresystemet skal minimum være iOS 7.
Android: Ikke understøttet pt.

Kan EG PlanTid App bruges til smartphones?
EG PlanTid App kan pt. kun benyttes på tablets.

Har du andre spørgsmål?
Kontakt deres sædvanlige EG hotline funktion på tlfnr. +45 99283565.